Smag på Fyn

Er du til duften af gule raps- og hvedemarker, udsigten til grønne bølgende bakker, blå himmel og det friske pust af havvand?

Cykelferie I Danmark Slide 1

Ankomst til Odense og hotellet, der ligger midt i det historiske H. C. Andersen-kvarter med brostensbelagte gader.

Hvis I har bestilt cykler står de allerede på hotellet, så I kan vælge at cykle en tur i den meget cykelvenlige by. I velkomstpakken, som I får udleveret på hotellet giver vi forslag til ture rundt i byen.

I kører mod øst ud af Odense og tværs over Fyn og rammer Nyborg, Danmarks Riges Hjerte, hvor historien og nærheden til havet spiller så stor en rolle. Et hotel med udsigt venter jer.

Med solen over Storebælt tager I afsked med Nyborg og cykler igennem frugt- og bærlandet, Østfyn. I vil møde flere slotte og herregårde inden I nord for Svendborg igen følger havet ind mod jeres hotel, der ligger i vandkanten.

I forlader Svendborg ad vandvejen med Ærøfærgen for at cykle over Ærø, den største ø i det sydfynske øhav. Undervejs cykler I igennem landsbyer og bølgende landskab, hvor havet aldrig er langt væk. Dagens hotel ligger ud til det charmerende torv i Faaborg.

Efter en dukkert i havnebadet og morgenmad på torvet i Faaborg er det en forholdsvis kort dagstur gennem den bakkede sydfynske natur frem mod næste destination, en perle på turen.

I må sige farvel til jeres lille paradis, men fortvivl ej for rejseruten i dag og jeres destination i Middelfart med et helt ualmindeligt velbeliggende hotel ved Lillebælt, er endnu en oplevelse.

Inden I forlader Middelfart og hotellet med udsigten til to broer og marsvin i Lillebælt har I et par unikke oplevelser at vælge imellem. Hvad med f.eks. at Bridgewalke på den gamle Lillebæltsbro? Turen til Odense går igennem det kystnære nordfynske sommerland og følger skov og nedlagte jernbanespor.

Det er afrejsedag, og har I ikke nået vandreturen eller cykelturen i Odense by eller besøgt Egeskov slot, så er muligheden der nu.

Højdepunkter

Bike Island Turen Højdepunkter

Indhold i Smag på Fyn/8 dage

Fakta

Smag på Fyn

7.395 DKK

Pris per person v. 2 personer
8 dage – 7 overnatninger

Previous
Next