Det Sydfynske Ø-hav forlænget weekend - 4 dage - Rejs når du vil.

Oplev alt det bedste en cykelferie på Sydfyn og det  sydfynske ø-hav kan byde på i en forlænget weekend. Bike Tours Fyn har tilrettelagt det hele for jer, så I kan opleve Sydfyn og ø-havet langsomt. Med base i Svendborg og Fåborg får I alt det, der er indbegrebet af Sydfyn og ø-havet. Glæd jer til havet, øerne, naturen, smagene og byerne.

Det Sydfynske ø-havs-turen er fantastiske udsigter og naturoplevelser med havet i centrum krydret med charmerende byer, bygninger og helt lokale oplevelser og smagsspecialiteter.

Du kan som noget nyt selv bestille uden bagagetransport og ankomme, hvilken som helst dag du vil. Bare husk at skrive eller ringe til os for at tjekke om der er ledigt den pågældende dag.

Dag 1 Ankomst Svendborg

  • I ankommer til hotellet, der ligger perfekt i forhold til at besøge Svendborg by eller gå eller cykle langs Svendborg Sund. I kan også tage med M/S Helge på rundtur i Svendborg Sund og tage cyklen med på skibet for at stå af ved Valdemars slot på Tåsinge. Tåsinge er en skøn ø, der foruden Valdemars slot rummer kærlighedshistorien om Elvira Madigan og Sixten Sparre og den hyggelige skipperby, Troense. 
  • Overnatning i Svendborg 

Dag 2 Svendborg - Fåborg 37 km.

  • Turen ud ad Svendborg følger den langstrakte by langs Svendborg Sund. Turen mod Fåborg er rendyrket Sydfyn med udsigt til Ø-havet, små overraskende seværdigheder, charmerende landsbyer og natur med et stort gods og park midt i det hele. 
  • Overnatning i Fåborg 

Dag 3 Fåborg – Søby – Marstal – Ærøskøbing – Svendborg 21 km. eller 48 km.

  • En dag i det sydfynske ø-hav venter jer. I sejler ud fra Fåborg og har udsigt til flere øer. Als og helt til Jylland, før I lander i Søby på den nordlige del af Ærø. I cykler til Marstal måske med besøg ved Voderup Klint eller Ærø Bryggeri i Riise. Efter besøget i den berømte søfartsby Marstal følger I kysten til Ærøskøbing, som har det smukkeste centrum med brostensbelagte gader og velbevarede historiske huse. Sidst på dagen sejler I tilbage til Svendborg.
  • Overnatning i Svendborg

Dag 4 Afrejsedag Svendborg

  • Udforsk Svendborg eller besøg en ø i det sydfynske ø-hav. Fra Svendborg kan I tage færgen til Drejø, Skarø eller Hjortø. Eller tag cyklen mod Sydøstfyn, hvor der ligger flere vingårde og smag god dansk vin og spiritus.
  • I kan også tage med M/S Helge på rundtur i Svendborg Sund og tage cyklen med på skibet for at stå af ved Valdemars slot på Tåsinge. Tåsinge er en skøn ø, der foruden Valdemars slot rummer kærlighedshistorien om Elvira Madigan og Sixten Sparre og den hyggelige skipperby, Troense.
  • Fyns mest berømte seværdighed, Egeskov slot, ligger bare 22 kilometer væk. Det er oplagt besøge dette på vejen hjem. Men husk at sætte god tid af.

Højdepunkter

Indhold i turen

Fakta

Det Sydfynske Ø-hav - forlænget weekend Rejs når du vil

Fra 3.245 DKK/433 EUR

Pris per person v. 2 personer
4 dage – 3 overnatninger