En herskabelig cykelferie på Langeland

Om dagen nyder og oplever I Langelands særlige natur. Hatbakker, hav og strand og kulturhistoriske mindesmærker efter hvert et sving. Utrolige mængder af dyr og lige så utrolig få biler på cykelruten, der består af overkommelige cykeldistancer men dog med svung i😄.

Om morgenen og aftenen forkæles I med herskabelige omgivelser, værelser og mad på Skrøbelev Gods ved Rudkøbing og den nyrenoverede Broløkke Herregård på Sydlangeland. I vil opleve at blive forført af Langeland og tilbringe fire dage i jeres egen lille boble af en idyllisk verden.

Vi har sørget for næsten alt på denne cykelferie herunder bagagetransport, turbeskrivelser for cykelturene og mad morgen og aften. I skal bare opleve og nyde.

Inden ankomst til Skrøbelev har I mulighed for at gå en tur i den hyggelige købstad, Rudkøbing, med de mange gamle og velholdte huse. Her i byen starter BaggårdTeatrets usynlige teater eller lytte-skuespil, om man vil, ”Mod strømmen”. Skuespillets næste akter ligger andre steder på Langeland og kan tilpasses jeres cykelferie. Det er som en lille bonus-oplevelse. App’en, hvorpå skuespillet ligger skal dog tilkøbes.

På Skrøbelev modtager I informationsmateriale og kan indtage en frokost inden cykelturen mod syd. På vej mod Broløkke cykler I igennem en af Langelands mange landsbyer med bølle i enden, og der dukker også en af øens højt beliggende møller op. Halvejs dukker Kong Humbles Grav op – en kæmpe langdysse på 55 meter gange 9 meter. Flere meget velbevarede fortidslevn følger i området. Inden I når jeres mål nær Bagenkop passerer I et stort fuglereservat, et stort lavvandet og inddæmmet landområde og nogle af de vilde heste.

Overnatning Broløkke Herregård

Hvilket sted I her er havnet! Lige rundt om hjørnet ligger det spændende historiske koldkrigsfort, Langelandsfortet, og længere nede forbi hjørnet:-) løber Langelands berømte vilde heste rundt. Og når I besøger dem, så skal I da forbi en kæmpe hatbakke med udsigt til Langelands sydspids og Dovns Klint. Og apropos Dovns Klint…den skal absolut besøges. I Bagenkop by er havnen ret hyggelig og indbyder til en forfriskning på turen. Det bliver en god dag.

Overnatning Broløkke Herregård

Cykelturen retur mod Skrøbelev sender jer forbi Langelands eneste golfbane, Bukkemose strand, Hjortholm Gods og endelig til det smukke Skovsgård Gods og Påø strand, som rummer en voldsom historie fra 2. verdenskrig.

Overnatning på Skrøbelev Gods.

Bare 14 km. nord for Skrøbelev ligger Tranekær og Tranekær Slot. Byen er særdeles besøgsværdig med masser af ældre bindingsværkshuse langs landevejen, gode spisesteder og den internationale og innovative kunstpark, Tickon. Over det hele alle stråler det smukke stærkt røde Tranekær Slot. Det er oplagt at slutte den herskabelige cykelferie på Langeland med at besøge slottet i Tranekær. Har I flere kræfter i benene tager I hele turen til Lohals og Hou på Nordlangeland (ekstra 30 km. tur-retur).

Overnatning Skrøbelev Gods

I skal rejse fra jeres lille tidsboble på Langeland, men hvis I rejser hjem over Fyn, så er det en fin afslutning at besøge det majestætiske Valdemars Slot på Tåsinge og måske genopfriske den ulykkelige kærlighedshistorie om Elvira Madiga. Har I mere tid, så er Egeskov Slot Fyns mest imponerende attraktion.

Højdepunkter

Indhold i turen

Fakta

En herskabelig cykelferie på Langeland

5.595 DKK

Pris per person v. 2 personer
5 dage – 4 overnatninger