Liste over vores udvalgte hoteller

Vores hoteller er nøje udvalgt udfra deres smukke beliggenhed ud til det fynske hav, bæredygtighed og deres helt egen specielle atmosfære.

Hotel Odeon

Hotel Odeon, Odense

Hotel Odeon ligger i hjertet af centrum i H. C. Andersens historiske kvarter. Det er et nyt hotel, som emmer af hyggelige kroge og af slappet stemning. Her ligger restauranten H.C. by Meyers, som har økologi, bæredygtighed og smag som deres pejlemærker.

Det går igen i deres udsøgte og 100% økologiske morgenmadsbuffet.
Jeres cykeleventyr starter selvfølgelig her, fra Eventyrets by.

Sinatur Storebælt, Nyborg

Sinatur Hotel Storebælt ligger ganske få meter fra strandkanten og 1,5 km. fra Nyborg centrum, en gammel, historisk dansk kongeby. Dette hotel har virkelig fokus på bæredygtighed. Hotellets fødevarer er 60 – 90% økologiske.

De har et stort samarbejde med lokale producenter og deres strømforsyning er grøn. På hotellets grønne område kan du ligge i én af de hængekøjer, som hænger mellem træerne eller stikke tæerne i sandet. Nyd strandens dufte, den smukke udsigt og lad op til næste dags cykeloplevelse.

Hotel Sinatur Storebælt
Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde, Svendborg

Hotel Christiansminde har en unik beliggenhed lige ud til vandet, midt i naturen og med en storslået udsigt til Svendborg Sund og det Sydfynske Øhav. På hotellets terrasse får man en panoramaudsigt udover det sædvanlige.

Vi kan varmt anbefale et spil minigolf på græsplænen neden for hotellet og en gammeldaws is med masser af god guf.

Hotel Faaborg, Faaborg

Hotel Faaborg ligger midt i den skønne sydfynske natur, tæt på Faaborg Havn, midt på Torvet i Faaborg by. Her har man rig mulighed for kulturelle oplevelser, besøg hos de lokale kunsthåndværkere og nyde en tur i de brostensbelagte hyggelige gader.

Man kan også benytte sig af det smukke havnebad, som har sauna til rådighed. På med badekåben og henover de toppede brosten, så har du havnebadet i sigte.

Hotel Faaborg
Hotel Gl. Avernæs

Gl. Avernæs, Assens

Gl. Avernæs er lys, atmosfære og skøn natur til alle sider. Hotellets historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæles gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser.

En morgentur ned langs allén i badekåbe og sandaler med håndklædet over skulderen får tankerne i retning af stemningen fra den populære serie, Badehotellet.

Kongebrogaarden, Middelfart

Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til den nye og gamle Lillebæltsbro. Her er rigtig gode chancer for at se marsvin i Lillebælt ud på aftenen fra hotellets terrasse.

Hotellet er omgivet af en lille lystbådehavn, bøgeskov og dyrehave med masser af kronvildt. Et hotel med en smagfuld indretning præget af kunst og dansk design, når det er bedst.

Hotel Comwell Kongebrogaarden