Hvad kan Bike Tours Fyn hjælpe med?

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte Bike Tours Fyn.

Kontakt

Ofte stillede spørgsmål

Det kommer an på belægningen på vores hoteller, men det er meget sandsynligt. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af det.

Det er muligt at arrangere afrejse dagen før og dagen efter, hvis I er mindst to, der rejser. Det forudsætter naturligvis, at vores hoteller har plads. Kontakt os pr. mail eller telefon vedr. dette.

Ja, hvis I er 4 rejsende eller flere kan I vælge en anden afrejsedag. Det kræver en forespørgsel via mail eller telefon.

Cykler står på jeres hotel fra kl. 12.00 den dag I ankommer, således at I kan nå en tur rundt i Odense på jeres første dag. Henvend jer i receptionen, og de vil angive placeringen af cyklerne.

Det er muligt at køre dele (eller det hele) etape med bagagetransport. I så fald kører man med fra hotellet, når bagagen afhentes.

De viste cykler er dem, der er flest af, men har man et særligt cykelønske, vil vi forsøge at opfylde det.

Ja, det vil der være monteret.

Desværre nej. Flere af vores hoteller modtager ikke firebenede overnattende.

Ja i den grad. Hotel Odeon ligger kun få hundrede meter fra banegården.

I forbindelse med vores hoteller i Odense er der en meget stor parkeringskælder (mod betaling), hvorfra der er direkte adgang til hotellerne.

Et gratis alternativ er at parkere lidt uden for byen. Kontakt os for nærmere info om det.

Har I lejet cykler hos os og der opstår problemer med dem som I ikke selv kan løse på stedet, sørger vi for at I får en erstatningscykel eller på anden måde hjælper jer videre. Har I brug for anden hjælp undervejs, står vi til rådighed.