Vores hoteller er nøje udvalgt udfra deres smukke beliggenhed ud til det fynske hav, bæredygtighed og deres helt egen specielle atmosfære.

Hotel Odeon, Odense

Hotel Odeon ligger i hjertet af centrum i H. C. Andersens historiske kvarter. Det er et nyt hotel, som emmer af hyggelige kroge og afslappet stemning. Her ligger restauranten H.C. by Meyers, som har økologi, bæredygtighed og smag som deres pejlemærker. Det går igen i deres udsøgte og 100% økologiske morgenmadsbuffet. Jeres cykeleventyr starter selvfølgelig her, fra Eventyrets by.

Super dejligt hotel

"Super flot nyt hotel med skandinavisk design. Fint støjsvagt værelse. Sov fantastisk i dejlig seng med god dyne og pude. Lækker morgenmad. Meget nem parkering i parkeringskælder med elevator lige til hotelreception. I hjertet af Odense."

Vinnie Nielsen

Sinatur Storebælt, Nyborg

Sinatur Hotel Storebælt ligger ganske få meter fra strandkanten og 1,5 km. fra Nyborg centrum, en gammel, historisk dansk kongeby. Dette hotel har virkelig fokus på bæredygtighed. Hotellets fødevarer er 60 - 90% økologiske. De har et stort samarbejde med lokale producenter og deres strømforsyning er grøn. På hotellets grønne område kan du ligge i én af de hængekøjer, som hænger mellem træerne eller stikke tæerne i sandet. Nyd strandens dufte, den smukke udsigt og lad op til næste dags cykeloplevelse.

Super oplevelse

"Et dejligt ophold med middag i særklasse. Super skøn beliggenhed og dejlige værelser, krydret med personalets venlige og yderst hjælpsomme tilgang. Et plus er den bæredygtige tilgang, som mest ses i udvalget i morgenbuffeten."

Susanne Svarre

Hotel Christiansminde, Svendborg

Hotel Christiansminde har en unik beliggenhed lige ud til vandet, midt i naturen og med en storslået udsigt til Svendborg Sund og det Sydfynske Øhav. På hotellets terrasse får man en panoramaudsigt udover det sædvanlige. Vi kan varmt anbefale et spil minigolf på græsplænen neden for hotellet og en gammeldaws is med masser af god guf.

Overnatning i Svendborg

"Vi havde fornøjelsen af overnatte på dette skønne hotel sidste weekend - lørdag til søndag. Fantastik beliggenhed lige ned til vandet, og med flot udsigt. Vi boede i et lækkert stort værelse med eget the køkken - stue soveværelse og extra køje rum. Vi nød det og havde en hyggelig lørdag aften, og afsluttede med et lækkert morgenbord søndag morgen i den fine restaurant med udsigt ud over vandet - Et super sted."

Erik S.

Hotel Faaborg, Faaborg

Hotel Faaborg ligger midt i den skønne sydfynske natur, tæt på Faaborg Havn, midt på Torvet i Faaborg by. Her har man rig mulighed for kulturelle oplevelser, besøg hos de lokale kunsthåndværkere og nyde en tur i de brostensbelagte hyggelige gader. Man kan også benytte sig af det smukke havnebad, som har sauna til rådighed. På med badekåben og henover de toppede brosten, så har du havnebadet i sigte.

Fremragende hotel med unik beliggenhed

"Vi havde en skøn weekend på dette smagfuldt restaurerede hotel med en central beliggenhed lige på torvet og på havnen. Hottelletet har et godt køkken, som varmt kan anbefales. Der er en hyggelig gårdhave, hvor den udmærkede morgenmad kan indtages, hvis vejret tillader det. "

Alexander O.

Gl. Avernæs, Assens

Gl. Avernæs er lys, atmosfære og skøn natur til alle sider. Hotellets historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæles gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser. En morgentur ned langs allén i badekåbe og sandaler med håndklædet over skulderen får tankerne i retning af stemningen fra den populære serie, Badehotellet.

Total romantisk

"Vi er lige kommet hjem fra et ophold på G. Avernæs. Et fantastisk sted. Værelset var ikke så stort, men vejret var skønt, så vi var på hotellets private badestrand :-)
Kørte ud til Helnæs fyr, og videre rundt på øen.
Middagen blev indtaget på terrassen med udsigt til bugten - maden og betjeningen var i top. Mange gode hjemmelavet specialiteter.
Morgenbuffeten var også super - dejlige hjemmebagte boller. Hjemmelavet marmelade mv.
Et fantastisk sted - vi bestemt vil komme tilbage til :-)"

Pernille Ø.

Kongebrogaarden, Middelfart

Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til den nye og gamle Lillebæltsbro.
Her er rigtig gode chancer for at se marsvin i Lillebælt ud på aftenen fra hotellets terrasse.
Hotellet er omgivet af en lille lystbådehavn, bøgeskov og dyrehave med masser af kronvildt. Et hotel med en smagfuld indretning præget af kunst og dansk design, når det er bedst.

Lokation lokation lokation

"Ligger fantastisk - dejligt værelse, og hyggeligt barmiljø med uformel god mad når jeg man tjekker sent ind. SUPER lækker morgenmad - så er man i gang igen til en ny dag. Kort og godt en dejligt hotel."

M. Mellesen

BIKE TOURS FYN APS

ENGDALEN 4

5210 ODENSE NV

CVR. 40397175

MAILADR. INFO@BIKETOURSFYN.DK

 

I SAMARBEJDE MED TEKNISK REJSEARRANGØR OG MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN
FØLG OS PÅ FACEBOOK
  • Facebook
VI ER EN DEL AF BIKE FRIENDS
ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE