Herregårdsruten - tre eventyrlige cykelferier

Tag på Herregårdsruten og cykl gennem H. C. Andersens idylliske eventyrland. Har I læst hans fantastiske eventyr, og kunne I tænke jer, at opleve at cykle i et eventyr, så er Herregårdsruten lige jer! 

På Fyn ligger der flere herregårde og slotte end noget andet sted i Danmark og i verden måske – nemlig 123. Herregårdsruten er tilrettelagt således, at du får alle de gode oplevelser og overnatningssteder, som Fyn byder på, og som Bike Tours Fyn har fundet til dig. Men i tillæg til dette vil I på Herregårdsruten passere mange herregårde og slotte undervejs på ruten.

Herregårdsruten overlapper nogle steder vores ”Smag på Fyn”-tur, men Herregårdsruten har længere dagsetaper. Derfor anbefaler vi el-cykler til denne tur medmindre man er vant til at cykle lange dagsetaper. 

4 overnatninger, 5 dage. 4.545 DKK/611 EUR

Nyd nogle dejlige cykeldage i det østfynske landskab. Mød utallige herregårde og slotte, vikingekongen på Nordøstfyn, flere vingårde og de hyggelige byer Kerteminde, Nyborg og Svendborg. På den sidste cykeldag cykler I igennem det midtfynske landskab og får Fyns største attraktion og den flotteste herregård, Egeskov Slot, lige for jeres cykelben. Vi anbefaler el-cykler til denne tur medmindre, man er vant til at cykle lange dagsetaper. 

 7 overnatninger, 8 dage. 7.645 DDK/1.027 EUR

Tag på Herregårdsruten og cykl gennem H. C. Andersens idylliske eventyrland. Har I læst hans fantastiske eventyr, og kunne I tænke jer, at opleve at cykle i et eventyr, så er Herregårdsruten lige jer! På denne tur kommer I vidt omkring, men ender alligevel hver nat med at overnatte på et dejligt hotel ved havet.

11 overnatninger, 12 dage. 11.045 DDK/1.484 EUR

Tag på Herregårdsruten 12 dage og cykl gennem H. C. Andersens idylliske eventyrland. Har I læst hans fantastiske eventyr, og kunne I tænke jer, at opleve at cykle i et eventyr, så er Herregårdsruten lige jer! Med denne forlængede tur har I mere tide til at nyde oplevelserne med ekstra overnatninger i fire byer.