Omtale af Bike Tours Fyn

Det siger Politiken om os:

Vi har bedt vores gæster  om at svare på et evalueringsskema, hvor de fleste har svaret anonymt.
Spørgsmålet var: “I hvor høj grad levede cykelferien op til forventningerne?”. Her er et udpluk af de svar, vi har fået retur.

”Ja, det gjorde den. Flot kørselsrute bakket op af en utrolig fin beskrivelse af ruten. Alene det at se alle 4 kornsorter var en oplevelse. Jeg ved da ikke, hvornår jeg sidst har set havre. Dejligt med kørsel langs vandet, eller tæt derpå. Flotte udsigter. Damestenen var absolut værd at se. Alt i alt en rigtig skøn ferie.”

”Rigtig gode hoteller, gode ruter i dejlige omgivelser.”

”Gode cykelruter, ro, gode hoteller, naturoplevelser og gode cykler.”

”I allerhøjeste grad – alt var fint – ruten, hotellerne, maden på hotellerne – og vejret😊.”

”Ja, det gjorde den i hvert fald. Vi boede så godt og middagen var bestilt. Cykelstierne var også godt afmærkede.”

”Det levede op til vores forventninger. God service. Flot at vi kunne skifte cykel undervejs, ellers var turen for min kone ikke blevet en god oplevelse. Også fint, at vi kunne få transporteret indkøbt keramik sammen med bagagen selvom det skulle samles op fra et andet sted. Servicen er høj, og det er værdsat.”

 ”Ja turen levede op til vores forventninger, vi fik set sider af Fyn vi aldrig har set før.”

”Det har været en skøn cykeltur hvor alt fungerede perfekt. Jeg benyttede Naviki til at guide mig rundt på ruterne, men havde stor nytte af de mange ipér i tourguiden.”

” Ja og det var endnu mere hyggeligt end jeg havde forventet fordi turen var så godt arrangeret og planlagt, hvilket gjorde at vi ”bare” skulle sørge for at hygge og cykle.”

”Ferien levede til fulde op til mine forventninger, og så havde I endda sørget for, at der var tørvejr alle dagene.”

”Jeg har været på flere ferier med samme koncept (bagagetransport og booking af hoteller) såvel i Danmark som i Mellemeuropa, men denne tur har godt nok været toppen. Det er en super god ide med den lille goodiebag, som vi fik på alle hotellerne. Det har været et supergodt arrangement.”
Frits Christensen, Viborg

”En helt igennem super planlagt cykelferie. Vi vil til enhver tid anbefale denne ferie. Dejligt at være i pagt med naturen en hel uge. Og så få goodie-bags hver dag, det var altid spændende😊.”
Tove Thomsen, Silkeborg

”Fantastisk godt vejr, gode hoteller og mad og ingen større problemer på turen, så vi har fået alle forventningerne opfyldt. Det har givet os mod på at prøve tilsvarende cykelture med bagagetransport i fremtiden.”