Overnatning på cykelferien

Vores hoteller er nøje udvalgt så du får den perfekte overnatning på cykelferien. Vores hoteller er udvalgt udfra deres smukke beliggenhed ud til det fynske hav, bæredygtighed og deres helt egen specielle atmosfære. Udvalget er ikke fyldestgørende, men i samme kategori, så du får en skøn overnatning på cykelferien.

Comwell H. C. Andersen, Odense

Comwell H. C. Andersen ligger i hjertet af centrum i H. C. Andersens historiske kvarter. Det er et hotel, som emmer af hyggelige kroge og af slappet stemning. 

Jeres cykeleventyr starter selvfølgelig her, fra Eventyrets by.

Besøg deres hjemmeside: https://comwell.com/hoteller/comwell-h-c-andersen-odense

Sinatur Storebælt, Nyborg

Sinatur Hotel Storebælt ligger ganske få meter fra strandkanten og 1,5 km. fra Nyborg centrum, en gammel, historisk dansk kongeby. Dette hotel har virkelig fokus på bæredygtighed. Hotellets fødevarer er 60 – 90% økologiske.

De har et stort samarbejde med lokale producenter og deres strømforsyning er grøn. På hotellets grønne område kan du ligge i én af de hængekøjer, som hænger mellem træerne eller stikke tæerne i sandet. Nyd strandens dufte, den smukke udsigt og lad op til næste dags cykeloplevelse.

Besøg deres hjemmeside: https://www.sinatur.dk/storebaelt

Hotel Sinatur Storebælt
Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde, Svendborg

Hotel Christiansminde har en unik beliggenhed lige ud til vandet, midt i naturen og med en storslået udsigt til Svendborg Sund og det Sydfynske Øhav. På hotellets terrasse får man en panoramaudsigt udover det sædvanlige.

Vi kan varmt anbefale et spil minigolf på græsplænen neden for hotellet og en gammeldaws is med masser af god guf.

Besøg deres hjemmeside https://www.christiansminde.dk/

Hotel Faaborg Fjord

Med udsigt til Bjørnø i Fåborg Fjord ligger Hotel Fåborg Fjord. I 2021 åbnede hotellet deres lækre spa-afdeling, som bestemt er et besøg værd. Deres mantra er “fra sydfyns jord til sydfyns bord” – smag på de sydfynske specialiteter her. Hotellet har egen strand og restauranten har udsigt til det sydfynske ø-hav.

Besøg deres hjemmeside https://hotelfaaborgfjord.dk/

Hotel Faaborg, Faaborg

Hotel Faaborg ligger midt i den skønne sydfynske natur, tæt på Faaborg Havn, midt på Torvet i Faaborg by. Her har man rig mulighed for kulturelle oplevelser, besøg hos de lokale kunsthåndværkere og nyde en tur i de brostensbelagte hyggelige gader.

Man kan også benytte sig af det smukke havnebad, som har sauna til rådighed. På med badekåben og henover de toppede brosten, så har du havnebadet i sigte.

Besøg deres hjemmeside https://hotelfaaborg.dk/

Hotel Faaborg

Gl. Brydegaard

Ved Helnæs ligger denne nyopførte gård som emmer af ro, stille luksus og kvalitet. Her kan man gå en tur på feddet ned til Åkrog bugt, hvor der er havgus, fuglekvidder og rå natur så langt øjet rækker. Deres slogan er: Fyn er fin, men feddet er federe”

Besøg deres hjemmeside https://www.gammelbrydegaard.dk/

Hotel Gl. Avernæs

Gl. Avernæs, Assens

Gl. Avernæs er lys, atmosfære og skøn natur til alle sider. Hotellets historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæles gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser.

En morgentur ned langs allén i badekåbe og sandaler med håndklædet over skulderen får tankerne i retning af stemningen fra den populære serie, Badehotellet.

Besøg deres hjenneside https://www.sinatur.dk/gl-avernaes

Kongebrogaarden, Middelfart

Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til den nye og gamle Lillebæltsbro. Her er rigtig gode chancer for at se marsvin i Lillebælt ud på aftenen fra hotellets terrasse.

Hotellet er omgivet af en lille lystbådehavn, bøgeskov og dyrehave med masser af kronvildt. Et hotel med en smagfuld indretning præget af kunst og dansk design, når det er bedst.

Besøg deres hjemmeside https://comwell.com/hoteller/comwell-hotel-kongebrogaarden

Hotel Comwell Kongebrogaarden

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slots historiske omgivelser og uforstyrrede placering helt ud til Fænøsund giver en ekstra dimension til dette ophold. Lad jer forkæle med udsøgt mad fra slotskøkkenet og skønne oplevelser i lokalområdet. Og med den store slotspark, skoven, dyrehaven og Lillebælt lige udenfor døren, er der rig mulighed for at nyde naturen under jeres ophold.

Besøg deres hjemmeside https://hindsgavl.dk/