Smag på Fyn cykelferie/8 dage

Er du til duften af gule raps- og hvedemarker, udsigten til grønne bølgende bakker, blå himmel og det friske pust af havvand?

Smag på Fyn cykelferien er en nydelsestur, hvor vi undervejs på turen guider jer til en lang række af smagsoplevelser, så jeg virkelig får mulighed for at få smagt på Fyn.

Efter dagens cykeltur kan I på dagens hotel desuden glæde jer til en lille goodiebag indeholdende en smagsprøve fra Fyn. Smag på Fyn-turen er ikke bare smagen af Fyn, men en tur for alle sanserne.

Cykelferie I Danmark Slide 1
Dag 1 Overnatning Odense

Ankomst til Odense og hotellet, der ligger midt i det historiske HC Andersen-kvarter med brostensbelagte gader.

Hvis jeg allerede har bestilt cykler, står de på hotellet, så jeg kan vælge at cykle en tur i den meget cykelvenlige by. I velkomstpakken, som jeg får udleveret på hotellet giver vi forslag til tur rundt i byen.

Dag 2 Odense - Nyborg 36 km.

Jeg kører mod øst ud af Odense og tværs over Fyn og rammer Nyborg, Danmarks Riges Hjerte, hvor historien og nærheden til havet spiller så stor en rolle. Et hotel med udsigt venter jer.

Dag 3 Nyborg - Svendborg 56 km.

Med solen over Storebælt tager I afsked med Nyborg og cykler igennem frugt- og bærlandet, Østfyn. I vil møde flere slotte og herregårde inden I nord for Svendborg igen følger havet ind mod jeres hotel, der ligger i vandkanten.

Dag 4 Svendborg - Ærø - Faaborg 21 km.

I forlader Svendborg ad vandvejen med Ærøfærgen for at cykle over Ærø, den største ø i det sydfynske øhav. Undervejs cykler I igennem landsbyer og bølgende landskab, hvor havet aldrig er langt væk. Dagens hotel kan være et badehotel i vandkanten, et charmerende byhotel eller et slotshotel.

Dag 5 Faaborg - Helnæs, Assens 32 km.

Efter en dukkert i havet og lækker morgenmad er det en forholdsvis kort dagstur gennem den bakkede sydfynske natur frem mod næste destination, en perle på turen.

Dag 6 Helnæs, Assens - Middelfart 61 km.

I må sige farvel til jeres lille paradis, men fortvivl ej for rejseruten i dag og jeres destination i Middelfart med et helt ualmindeligt velbeliggende hotel ved Lillebælt, er endnu en oplevelse.

Dag 7 Middelfart - Odense 60 km.

Inden I forlader Middelfart og hotellet med udsigten til at broer og marsvin i Lillebælt har I et par unikke oplevelser at vælge imellem. Hvad med f.eks. på Bridgewalke på den gamle Lillebæltsbro? Turen til Odense går igennem det kystnære nordfynske sommerland og følger skov og nedlagte jernbanespor.

Dag 8 Afrejsedag

Det er afrejsedag, og jeg har ikke nået vandreturen eller cykelturen i Odense ved eller besøgt Egeskov slot, så er muligheden der nu.

Højdepunkter

kom på cykelferie på fyn med bike tours fyn

Indhold i Smag på Fyn/8 dage

Fakta

Smag på Fyn/8dage

8.595 DKK/1.146 EUR

Pris per person v. 2 personer
8 dage – 7 overnatninger